Hurrjam en mus fångad!

När Stora husse släppte ut oss i morse så var gräset alldeles vått! Jag gick genast in igen… Men Nova tassade runt på jakt och spanade först på stället där Tanja hade sin junargrop:
IMG_5174
Sedan satte hon sig på ett nytt ställe uppe vid flaggstången:
IMG_5181
Plötsligt gjorde Nova en störtdykning i gräset och fångade världens minsta lilla mus… och innan Stora matte han fram och kika närmare så *glufs* hade Nova svalt den i ett enda nafs! Gissa om hon var stolt och slickade sig belåtet om nosen!
IMG_5182
Husvakten hemma rapporterar att allt är lugnt och bra, och vi väntar ivrigt för i kväll kommer matte och husse hem igen! Hoppas de har med sig något spinnande till oss?!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hurrjam en mus fångad!”

    1. Jag kommer ihåg hur många leksaksmusar ni hade fångat bakom garderoben så nog vet vi att ni är duktiga jägare i alla fall! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *