Landet betyder…

IMG_5030
Vi kom tassande till Landet ganska sent på kvällen, så då fick vi inte gå ut. Nova tog sin favoritspaningsbädd i allrumsfönstret och jag hittade ett skönt sovställe på kökssoffan.
IMG_5037Tanja lånade vår fina haj att sova i – hon gillade den verkligen!
IMG_5029
Men sedan kom morgonsolen och vi fick gå ut på Fri Tass! Det är den ljuvliga biten med att vara här! Nova började juna på något i härvan av vial i Stora mattes rabatt:
IMG_5043
Man får nosen full utav goda spännande dofter!
IMG_5047IMG_5053
Mjau, viskar Nova, jag är helt säker på att det är något här i slingorna av grönt trassel! Måste säga åt Stora matte att fixa till rabatten lite bättre!??? IMG_5054

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Landet betyder…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *