Nu ska ni få läsa en över 100 år gammal kattsaga!

Stora matte har tassat fram den här sagoboken åt mig:IMG_5172
Den här boken läste Stora mattes farmor (Alltså mattes morfarsmor!) för henne för så där ungefär femtiofem år sedan!!! Det ni! Och boken var gammal redan då – tryckt 1912.
IMG_5190
IMG_5173
IMG_5174
Fortsättning följer i morgon!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *