Jag har missat massor av Simon’s Cat-videos?!!

*tassarna för ansiktet* Jag som brukar vara först med att posta om nya Simon’s Cat-videos inser idag att jag missat varenda en av de senaste, sedan sommaren 2014 typ! Så här kommer hela gänget, en behövlig kappkörning med mycket humor, jag börjar med denna:

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *