Tanja suckar….

IMG_4871
Inte alls kul hos veterinären idag. Hon har döpt mig till ”Lilla Mysterium”.
Och jag gillar inte att ta tempen!!!
IMG_4876
Jag gillar inte bandage och stick i tassen heller!
IMG_4885

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tanja suckar….”

    1. Något är inte ok med vår lilla pärla – hon rasar i vikt fast njurvärden och sköldklrtelvärden är ok i flera tester… *morrhårsdarr* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *