Kan man uppgradera till en matte med kattcykelkorg?

mattehoj
Matte startade cykel-livet i unga år. Gammelkatt salig Semlan berättade med förtjusta jam om sina cykelfärder sittande på mattes axlar. (Det kan du se bilder av HÄR!) Och i kväll var matte minsann ute på cykeltur IGEN! Hon cyklar till och från jobbet ibland också, bara 8½ km enkel väg.
Då undrar jag ju bara: Varför kan hon inte fixa en kattcykelkorg, så att jag kan få hänga med?!! Tänk vad spinnande! *drömmer*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kan man uppgradera till en matte med kattcykelkorg?”

  1. Jag har tittat på de underbara bilderna med Semlan och ”lillmatte” flera ggr idag, det droppar några tårar varje gång. Så fint berättat, bilder med enorm värme och kärlek, känner igen mig så väl från min uppväxt med alla älskade kissar. Enorma personligheter som man står så nära och älskar av hela sitt hjärta och lite till <3.

    1. Vi har så mycket kärlek, vi katter… Eller hur, vännen!? Och att ge av den kärleken till människorna vi älskar – det är en långvarig gåva! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *