Gissa….

paw (2)
Kan ni gissa vem/vilka som kommer till Mellansvenska kattklubbens utställning i Vilsta, Eskilstuna, den 5-6 september?!!! Måååånga vänner!
*svansdans*
Matte, kan vi inte ta ledigt så att vi kan åka dit och träffa våra kompisar???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Gissa….”

  1. DET tycker vi appselut att ni ska göra! Ta ledigt, alltså, och hälsa på!

    Mosås-ligan kommer representassas av mig, Jansson, och den däringa barnbarnsodågan Fjant; ska nog se till att hålla honom i herrans tukt och förmaning!

    1. Mjau men vad bra! Ska se vad vi kan göra åt det hela! Är du och Fjant med båda dagarna?! TassKram Wikki

      1. Mjau, vi kommer bara på lördagen; det är bara då stiliga katter som vi är välkomna *fnissmjau*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *