Mjau vad glad jag är – tasserister på gång!

Cat Eyes animated GIF
Puss på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mjau vad glad jag är – tasserister på gång!”

  1. Hurrjam för Tasserier, det är både kul och spinnande! Vi har väntat och längtat efter ett
    nytt Tasseri eller annat kul som är till katthjälp.
    Nospussar Smiley.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *