Drömtass

Jag drömmer att jag träffar mina ungar. Jag kommer ihåg hur det kändes att slicka deras små ansikten och lägga mig på sidan så att de skulle kunna komma intill och dia. Hur det doftade om dem, så som bara små kattungar doftar. Nu drömmer jag… Matte ser hur det rycker i mina tassar och mina sovande ögonlock fladdrar, jag gnyr lite i sömnen: ”Var är ni, mina små?!” och hon lägger tröstande sin hand mot min nos…
140822 gos

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Drömtass”

 1. min leon brukar också rycka i sömnen som om han drömmer massor ibland
  matte undrar om det är bra eller dåliga saker från förr?vad vet man?
  men han brukar allafall lugna sig när man stryker över pälsen och håller tassen mjukt
  då knorvar han ihop sig och fortsätter sova lugnt medans matte somnar också och vi håller varann i tassen,mys pys
  kram och nosbuffar till er från oss,skruttan leon och matte sari

  1. Kurr, jag önskar att jag kunde berätta för matte om allt som hänt mig, så hon kunde förstå mina drömmar… Men hon är bra, hon håller mig också i tassen! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *