Hurra för en bra öronmärkning!

IMG_4514-1024x768[1]
En nyfiken röd ung katt tassade in till en av mina kompisar och gjorde sig hemmastadd. Jag jamade att hon skulle titta om den hade tatuering i örat, och vilken tur – det fanns en sådan! Visst, jag fick förklara åt vilket håll man ska läsa en örontatuering (Man läser siffrorna från öronbasen och utåt mot öronspetsen.) så att man inte får alltsammans upp-och-ned.  Annars är det ju lätt att få en 6a till en 9a och ett L till en 7a…

Och hurrjam det var för väl, den unge kattherrn var registrerad! Så hon promenerade till kattens adress, men där fanns ingen hemma. Alla var nämligen ute i fullt uppbåd och letade efter sin lille rymling. Ett barn hjälpte till att meddela dem var det fanns en katt att hämta och snart kom lyckliga kattägare och kunde ta sin röda prins hem igen!

Ha det så bra nu Tico, och tassa inte ut på rymmen igen! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hurra för en bra öronmärkning!”

  1. Åh så bra! Man ska vara märkt! Och så var det ju glädjande att alla var ute och letade men det bästa är ju att Tico är hemma igen! Nosbuffar

    1. Å den lilla busen Tico har varit och hälsat på sin upphittare igen – han verkar inte vilja hålal sig hemma! Undrar hur det här ska gå!?? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *