Hjälp behövs!


Den här lilla krabaten räddades från en kattkoloni av Örebro katthem i helgen. Den hade munnen hårt igenklistrad av något som liknade silikon! Tungan satt fast i gommen… Efter mycket försiktigt pillande fick jourmatte bort klumpen som satt fast, och den lille smaskade i sig kattvälling med full salighet!

Totalt har katthemmet tagit in över 30 katter nu från en och samma koloni, och de är många i behov av veterinärkontroll, avmaskning, vaccinationer m m. Du kan bidra genom att swisha bidrag till katthemmet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hjälp behövs!”

  1. Men kära kattanes! Vem har utsatt dig för detta, lilla pyret? Vi blir så arga och ledsna över alla som både direkt och indirekt bidrar till dessa dagliga tragedier. Och vi blir lika glada över alla tvåbeningar som kämpar för att minska lidandet♥

    Vi har bett bankkatten fixa överföring från Dentabits kontot till Örebro Katthems pg.

    *nosgos*
    Helenelundsligan

    1. Så fint att ni hjälper oss hjälpa! Lillmissen mår riktigt bra nu och käkar med god aptit, nu ska han avlusas och sedan flytta till ett passande jourhem. *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *