Och så på väg till vixeln…

Här kommer först husse glidande, transport i tjusig Chrysler körd av Lille Mats:
IMG_4202
Sedan svängde Stora husse fram med matte i kära Crown Victorian:vic01
vic02vic3
Nu var det bara att träda in i Jäders vackra kyrka och ge de viktiga löftena…
IMG_4097IMG_4197
Alla väntade ivrigt därinne på att få se brudparet!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *