Mönster

IMG_3937
Vi har kommit fram till att jag är paisley-mönstrad och Nova är quilt-mönstrad… För det syns ju på hur väl vi smälter in mattes mönsterval på textilierna i sovrummet:
IMG_3938

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mönster”

  1. Åh vad snygga ni är!
    Hemma hos mig är det samma sak. Matte har en gråblå soffa och en grå filt – som gjort för mig! Om jag inte ligger på min gröna kudde som matchar mina ögon…
    Undrar om Matte skaffade mig för att jag passar inredningen?
    Nosbuffar

    1. Mjau det måste ju ha varittvärtom: Hon skaffade inredning som passar dig!!! Du är ju viktigast! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *