Så kommer de hem och doftar Landet igen???

IMG_0667
Jag tror jag blir….. suck!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Så kommer de hem och doftar Landet igen???”

  1. Det blir säkert eran tur att följa med till landet snart, sötnos 🙂
    Söm-Ester med massor av ledigt, bus och mys kommer nog snart till er också, så ge inte upp!

    Tröstebuffar så länge 😉

    1. Mjau, semestern för matte och husse blev kort och intensiv – den riktiga semestern var ju deras bröllopsresa som de tog lite i förskott i februari! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *