Grattis lillasyster Nova!

IMG_3673
Har du sett!?
IMG_3676
Hurrjam på födelsedagen från oss allihop, här får du en blomma:
IMG_3694

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Grattis lillasyster Nova!”

  1. Grattis i efterskott, Nova! Våran betjänt har ägnat sig åt att spana på katter som bor på ett väldigt oväntat ställe. (Vi får inte berätta nu om allt ska gå vägen.)

    *nosgos & svansdans*
    från oss i Sollentuna

    1. Oj jamarns vad spinnande! Hoppas jag får vara först med att få veta mera?!! Lycka till! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *