Modified by matte

sovrum
Matte  stylade vårat sovrum till max igår. Gissa om vi ska pälsa ned det nya sängöverkastet idag – det är sååååå skönt att ligga på! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Modified by matte”

  1. Ja men det är väl klart! Överkastet måste ju vara till er. Människor ligger ju inte på ett överkast, eller hur?
    Men varför har ni adventsljusstaken kvar? Längtar ni redan efter jul igen?

    1. Mjau, den där ljusstaken kändes inte så adventig och dessutom matchade den överkastet… Så den får vara där så länge! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *