Matte vaktar Pussan-fälla

Wikki Love
Tillsammans med två andra medhjälpare så vaktar matte fällor kring katthemmet nu. Och Pussan tassar omkring där ute i mörkret – hon var nästan framme vid ena fällan, när hon blev rädd för något och gömde sig.  Jag har skickat med så mycket lockrop jag kan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte vaktar Pussan-fälla”

  1. Hoppas hon hittar tillbaka. Måste vara jätterädd och hungrig där ute i det okända. Vi håller alla tassar vi kan för att det ska gå bra.

    Basco

    1. Kurr vad bra, här håller vi tassar också, så när vi skuttar fram ser det ut som att vi försöker oss på River Dance typ… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *