Pussan är i närheten

Så här läskigt var det på Katthemmet efter inbrottet igår:
fönster
Stackars Loa-Loa var jätterädd men blev tröstad av personalen. Och nu biter vi och alla grannskapets katter och kattvänner på klorna i nervös väntan, för Pussan sågs idag på en parkering nära katthemmet!
trim
Sedan var hon i buskarna vid ett cykelställ ännu närmare, så vi tror att den kloka lilla missan är hungrig och trött och vill ”hem”!!! Så personal sitter med fönster och dörrar lite på glänt och vakar ifall hon vågar sig fram när det blivit lite mörkare!!!
Kom nu, Pussan!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Pussan är i närheten”

    1. Hon var framme vid en fälla för en stund sen. Men blev bortslrämd nyss av en människa med jycke… Har tre fällor och matte är med och vaktar dem nu! Fånga Pussan, matte! NosPuss Wikki

  1. Ni har väl matstation i närheten av någon öppen ingång? Behöver ju inte ge er tips, ni är erfarna, men vi är så nervösa och spott-och-fräs ilskna över de helt hjärn- och hjärtlösa personer som orsakat all kostbar förödelse, skrämt era gäster och orsakat att Pussan får lida alldeles i onödan. Även om man har försäkringar så är självrisken inte försumbar för ett fattigt litet katthem.

    Vi håller tassarna för att Pussan kommer hem idag! <3

    1. I kväll har vi tre olika fällor på plats plus fönster öppet med ”stäng-snöre” till fällvaktarna. Och Pussan har nyss synts i närheten. Men hon är väldigt skygg och försiktig. *manar kom* NosPuss Wikki

  2. Å, då finns lilla kissen i närheten! Hoppas, hoppas att hon snart kommer tillbaka in i tryggheten och får äta sig mätt. Läste om henne i Södertälje Katthems blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *