Inbrott på katthemmet

Pussan, var är du???
pussan
När personalen kom till Örebro katthem idag stod ytterdörren öppen och nätdörren in till katthallen öppen. Ett fönster var sönderslaget och glas över golvet. Förutom insamlingsbössan (Som innehåll endast lite småpengar, eftersom aldrig några kontantbelopp förvaras på katthemmet!) så saknas fina katten Pussan!!!

Hur kan man ha mage att bryta sig in på ett katthem!!!? Morrar så att hela jag vibrerar av ilska! Gissa var jag skulle vilja sätta klorna!???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Inbrott på katthemmet”

  1. Nä ä! Fy va’ hemskt och vilka sjuka människor som går så där! Hoppas så att lilla Pussan kommer till rätta. Vi vill, alla 4 hjälpa till att kloa upp dem så bröt sig in å det bestämdaste!!

    1. Mjau, jag hoppas det är nån som känner sig ledsen för det den ställt till! Suck… TassKram Wikki

    1. Mjau, vi sitter här på balkongen och skickar spinn-message till Pussan om att gå tillbaka till katthemmet! *biternervöst på klorna* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *