Felix med plym

IMG_3035  IMG_3041IMG_3036 IMG_3051
Den här resliga men mycket tunna killen heter Felix och är en av Livbojens senaste intag. Igår, medans han väntade på dem som kanske skulle bli hans nya människor, så träffade han Stora matte. Och hon konstaterade att Felix var en synnerligen bestämd herre som daskade till med tassen när han KRÄVDE gos! Han var helt enkelt svältfödd både på mat och kärlek! IMG_3060
Felix var nästan inte stilla en enda sekund, han mmajuooo-pratade massor och svängde på sin otroliga plymsvans. Nyrakad, med sitt frostskadade öra och befriad från massor av fästingar så såg han lustig ut – och att få ett foto där inte en del av honom bara var suddig action – ja det var inte lätt!
IMG_3068
Vet du vad, Felix, det är något i din appearance som får dig att likna den här katten:
plym
Hmmmm…. Vad kan det vara!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Felix med plym”

    1. Nu är fälla riggad och hon sågs nyss på parkering bara ett stenkast från katthemmet! Å vad spinnande! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *