En virvel av svart trassel

Ett snabbt ögonkast och man skulle kunna tro att det är jag:
IMG_3159
cherieMen den här lekfulla fluffbollen är en bastant dam som heter Cherie!

Vem vill hjälpa Cherie att reda ut pälsen?

Hon finns hos Livbojen som berättar så här om henne:
Här har ni gos – och hårbollen Cherie som verkligen gör skäl för sitt namn. Hon är ca fem år (gissningsvis) som har en väldigt stor och fluffig päls (obs kräver pälsvård),  och har knallgula fina ögon. Cherie kom från en kattsamlare där hon gått och fött kattungar i många år. Den tiden är nu förbi. Den här tjejen älskar allt vad gos heter, gärna går hon runt och inspekterar, sIMG_3154måspinnande, älskar att ligga i knäet och sängen, bli klappad och få kärlek.

Hon fräser åt andra katter men mer än så är det inte. Hon har varit utekatt men har inte något större behov av att springa runt, men skulle nog uppskatta en balkong.

Cherie är en markbunden katt, hoppar sällan upp i fönster utan håller sig lågt. Vill till ett lugnt hem och bli en älskvärd familjemedlem.  Cherie är kastrerad, id-märkt, vaccinerad och avmaskad. 

Och faktum är att det trots volymen är en väldig fart i Cherie, så till den grad att hon knappt går att få stilla nog till ett foto!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En virvel av svart trassel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *