Kattgrytlappar önskas!

Jag inser att jag har tassat ihop nog med gamla sköna virkade/stickade grytlappar till flera stycken fina grytlappstavlor, och börjar fundera på monteringen på pannån:
IMG_2956
Men inser plötsligt att det saknas en viktig ingrediens: KATTgrytlapp har jag ju bara EN!
IMG_2957
Och kanske det finns fler roliga deviser om katter i kök? Den som har en KATTgrytlapp att avvara eller kan göra några i olika färger till mig är varmt välkommen med ett JAM till bloggkatten@hotmail.com så kan du bli medskapare i en grytlappstavla!!!
IMG_2958
Tass på er!!!
PS. Häng med på avslutningen på min Kattauktion nr 2 idag också!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kattgrytlappar önskas!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *