Underbara katter i raku

IMG_2892[1]
En exklusiv och helt underbar gåva kom under den gångna helgen till mina vänner på Livbojen i Eskilstuna: Fem tunga stadiga katter i mjukt brunskimrande rakugods – var och en med sin egen lite speciella personlighet!
IMG_2895[1]IMG_2896[1] IMG_2897[1]  IMG_2899[1]IMG_2898[1]
Konstnärinnan bakom katterna heter Linda Söderholm, och jag tror att hon älskar katter??! Livbojen kanske kommer att bjuda hela kattgruppen till försäljning – de är i så fall värda en hel del i”katthjälpspengar”!
IMG_2902[1]
Du kan läsa vad raku betyder HÄR! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *