Först vår morgonträff

IMG_2803
Vi jamar artigt godmorgon till Tanja!
Hon erbjöd oss att vara med på hennes morgongympa!
IMG_2800
Först lite stretch och uppvärmning:
IMG_2804
Och ett kort jam om turordning vid träningsstationerna:
IMG_2805
(Notera att jag fått en rymligare kattong också!)
Nova och Tanja gick loss på fiskespöet direkt:
IMG_2813
Och sedan turades vi om med gurkebrottning:
IMG_2815IMG_2798
Mjau, jag blev trött bara av att se dem, så jag tog en förmiddagsslummer:
IMG_2799

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Först vår morgonträff”

    1. Mjau, det är ju praktiskt att ha allt på ett lätt åtkomlligt ställe, som mitt på allrumsgolvet! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *