Jag tänkte segla till matte i kväll…

…och överraska henne med en kattjamisk födelsedagsserenad!
IMG_2740b
Det drömde jag i alla fall, där jag låg i min lilla båt i det stora vita sänghavet!!! Men då kom husvakten och sade ”Har ni inte åkt ännu?” och när han fått nycklarna och blomvattenkannan, så blev det en lång lång resa för oss i alla fall och nu:
IMG_2780
Så är vi på Landet! Och pratar om hur kul vi ska ha i morgon när vi ska gå ut!!! I sällskap med Tanja! Å vad spinnande…

Jag seglar nog till dig i drömmen i alla fall matte, fast lite senare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag tänkte segla till matte i kväll…”

  1. Eftersom matte inte kommer in på Catbook just nu, skickar vi våra hjärtligaste kattulationer så här istället – GRATTIS, Matte Miriam, på födelsedagen! *klosterkatterna tar i tass och svansdansar* Jam må du leva! Jam må du leva! Jam må du leva i kattiljoooooner ååååår! *mattarna skickar varsin grattiskram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *