Knäckens staty är så fin!

statyn
I sommar ska jag skicka kattombud att åka till Visby och klappa lite på minnesstatyn över Knäcken, Stora Torgets berömda kattprofil… Statyn finns på Knäckens FB, varifrån jag lånat bilden.
Tidigare har jag jamat om hur saknad Knäcken blev när han tassade över Bron – och ganska snart kom planerna på att samla ihop pengar till en staty. Jag tycker detta är ett fint sätt att visa hur mycket en katt verkligen kan betyda, inte bara för sina ägare och medkatter, utan för en hel stadsdel och dess besökare. Att höja katternas värde och status behövs verkligen och på dt här sättet bidrar Knäckens minnesstaty till det!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Knäckens staty är så fin!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *