Kan katter dansa balett?

Jodå det finns de som kan:
IMG_2681IMG_2677IMG_2679
Den lilla kattballerinan är sååååååå söt! Är det någon mer som har en balettkatt?
IMG_2675IMG_2676

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kan katter dansa balett?”

  1. Jag brukar inte bli förtjust i döda ting… men den här balettkattan är ljuvlig! Kunde jag kurra, skulle jag definitivt göra det.

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *