Jag kan visst!

Samma race för nästan exakt ett år sedan:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jag kan visst!”

    1. Mjau fast bara om någon människa är med ute och vaktar så inte ElakaRivKatten är i närheten. Då skuttas det och busas i snön. TassKram Wikki

    1. Tanja tittar förbryllat på Stora matte när hon läserupp detta! Bara tanken är ansträngande?! NosPuss Wikki

  1. Man behöver inte bli långsam för att man blir äldre – och dessutom är det ju så kallt om tassarna med all snö!

    1. Mjau, det är nog så att även om det är kallt om tassarna så SKA det vara minst en utetur om dagen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *