EN timme kvar för den som vill hänga med i JanuariTasseriet T26!

Ju fler katter eller människor som deltar i tävlingen, ju mer slantar kan vi använda till katthjälp!
tail
Du hittar JanuariTasseriet HÄR! Än så länge tävlar 19 katter och två kattmänniskor, det har gissats åtskilliga olika svar och just nu ser det ut så här:
gissat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “EN timme kvar för den som vill hänga med i JanuariTasseriet T26!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *