Håll tassarna för Bella idag!

bella
Katten Bella betyder allt för sin familj – idag är hon till veterinären igen: Hoppas att de finner ut vad hon har för trassel med sin mage och får hjälp med sin astma! SnuffeFonden skickar ut ett nödjam för Bella! Vill du hjälpa henne? Märk ditt bidrag ”Bella”!
snuffe2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Håll tassarna för Bella idag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *