Lilla Berlin – insikt i kattvärlden också

Jag läser mycket, och allt med ”katt” i drar ju till sig min blick! Som detta inslag i Metros serie ”Lilla Berlin” som handlar om svarta hittekatter. Jag kikar roat på de katter som ligger på klösträdet i bakgrunden…
Lilla Berlin2
Det här med kattvideos som bot mot depressioner, det känner vi väl också igen?
Lilla Berlin
Vilket påminner mig om att jag jamar på matte om att skaffa kattlucka till balkongen!!!
Det borde man väl kunna få???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *