Matte har köpt en WikkiJacka

wikkijackaMed andra ord, en varm och skön jacka att ha på sig när hon tar mig ut på trevlig promenad – något annat kan väl aldrig vara meningen, eller hur???

Matte kan få låna jackan och ha på sig när hon åker och handlar (Kattmat ffa!) eller när hon åker till jobbet (Och tjänar in godis-slantar till oss katter!) eller om hon gör nåt nyttigt för katthemmet.

Men resten av tiden vill jag nog låna den Wikkimatchande jackan och boa in mig i den, bara liiiite….

Mjau, jag älskar dig, matte, du vet väl det?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte har köpt en WikkiJacka”

    1. Mjau, jag ska tassmåla en logga på ryggen åt henne ”Approved by the Wikki” ska det stå! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *