Se och njut!

Mjau vad jag är stolt över ”mitt” katthem och alla de som jobbar där! *storspinn*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Se och njut!”

  1. Mjau, jag har också kollat – säkert femton gånger. Och nu ska jag be matte att vi får testa ”mattåkning”!??? NosPuss Wikki

   1. Ja visst såg det jamarns skoj ut med mattåkning? 🙂
    Här tar vi ordentlig sats och hoppar på hallmattan, då kan man åka nån meter men det där var ju fullservice. 🙂
    Vi måste nog träna matte lite
    *nosbuffar*

 1. Hurrjam för alla de 281 katterna som nu har ett alldeles eget hemma! *klappar tassarna*
  Hoppas det blir minst lika många i år som hittar hem
  *nosbuffar*

 2. FanTASStiskt arbete ni alla gjort! ♡ Vet inte vilka som är de största vinnarna här, de f.d. hemlösa kissarna eller alla de personer som fått förtroendet att få ta hand om dessa fina katter. 😉

  God fortsättning på 2015! Tänk om det här blir året alla katter får bli kastrerade, vaccinerade och id-märkta. Året då alla katter föds önskade och i trygghet. Året då alla hemlösa katter får ett eget hem för alltid hos någon som accepterar dem exakt som de är. Skygga eller trygga, kort- eller långhåriga, bildsköna eller hårt märkta av ett ovärdigt liv de inte själva valt.

  Stöd ditt lokala katthem och se den lilla skuggan precis i utkanten av ditt synfält. Hjälp den till ett värdigt liv! Det kostar så litet för dig men betyder skillnaden mellan misär och plågsam död eller ett liv som älskad familjemedlem. Och man måste inte vara knäkatt för att förgylla ett hem.

  1. Mjau, tänk om alla i landets befolkning skänkte 20 kr var till fördelning bland Svekattanslutna katthem – gissa om det skulle rädda katter???! NosPuss Wikki

  1. Mjau, det var superkul att åka trasmatta – även om det är lite trögt att få matte att förstå hur hon ska göra det ibland!?! Jag stter mitt på mattan och jamar snällt och matte muttrar ”Men gapa inte, Wikki!”… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *