Nog ska det trasslas allt

Inte en enda vettig inläggsbild vill ladda upp. Morr!
Undrar om den här bloggens server drivs med en trampcykel? I motvind???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nog ska det trasslas allt”

    1. För all del sant…. Kanske ska föreslå det. Om man bara kunde nå fram till supporten, den är oooooobefintlig! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *