Årets statistik

Ni vet väl att det sägs att det finns tre sorters lögn: ”Lögn, dikt och statistik”?
Nåväl, här kommer lite siffror från året som är rena rama sanningen:
Besök 2014
Den här taggiga kurvan visar hur flitigt påhälsad Wikkibloggen varit under 2014 – och ärligt jamat så har den verkligen varit i zickzack och stadigt avtagande under sista kvartalet.

Mest besök fick bloggen under vecka 26 med totalt 5618 st, bland annat med en toppnotering på 1395 gäster den 23 juni när Stora matte pratade i radio om ”Semesterkatter”!

Den dag som bloggen var flitigast påhälsad var 23/2 med sammanlagt 1801 unika besökare – det var när katastrofen på Kattstallet krävde en intensiv aktion för att de snabbt skulle kunna evakuera alla katter från det vattenskadade katthemmet i Åkeshov. Det S O S som gick ut i kattosfären fick snabbt resultat och på något dygn var otroligt nog över 60 katter utplacerade! I sådana stunder känner jag en stolthet utan gräns för allt det positiva som en liten bloggkatt kan bidra med!!! (Bland de många hjälpare som höjde tassen!)

Men som sagt finns det dippar också. Dels påverkat av bloggstrul när det inte gått att komma in på någon av Metrobloggarna över huvud taget – en notering som lägst var då 26 gäster en dag…Jag finner det ju fullt förståeligt att man hoppar över att försöka komma åt en oläslig blogg!

Dels stod verkligen bloggandet stilla här under årets slut, när varken jag eller matte eller Stora matte hade annat på agendan än att vara hos vär kära Gammelmatte under hennes sista tid. Men samtidigt fick vi alla ett varmt och mycket uppskattat stöd med tröst och omtanke från alla hörn av kattvärlden, inte minst när vi kunde få berätta om de underbara timmar av kärlek när gammelkatten Tass fick komma och vara hos sin älskade människa en sista gång. I slutet av november tassade Gammelmatte över Bron, och det blev svårt att bloggjama ett tag… Sorg och praktiska bestyr tog en hel del tid. Men mycket kärlek har burit oss!

hand
Så från oss alla jamas här ett innerligt TACK för 2014 – och nu ser vi fram emot ett nytt år med hopp och längtan! Tass på er!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Årets statistik”

  1. Ja nu är det nytt år och jag hoppas det för med sig mycket bra händelser för oss alla. Vi ska kika in här lite då och då, det lovar vi högtidligt. Tavlan vi vann på auktionen,står fortfarande på bänken och har inte tagit sig upp på nya fina väggen i badrummet än… men snart så 😉 tassklappar på er från Kassia, Silvana och kram från matte Ann B

  2. Snälla Wikki, om du skulle snudda vid tanken på att du ”bloggat för lite” de senaste månaderna, så skjut genast bort den! Ni har haft betydligt wikktigare saker att ta tass om – framför allt Stora mattes mamma och katten Tass. Och nu är ju Stora matte sjuk, också… så ni har fortfarande wikktigare saker än bloggande på er agenda. Var rädda om er, och GOD FORTSÄTTNING på det nya året!

    Hederstass från Majsan, abbemissa.

    1. Mjau, det har varit wikktigt att hålla alla i tassen och vara tröst. Det kommer att ta mycket tid, har jag en stark känsla av. Men LIIITE blogg ska nog gå att få med på agendan ändå, hoppas vi! NosPuss Wikki
      PS. Tack för omtanken, ni och alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *