Och hjärtat värms av julgivandets skönhet

IMG_2384
Nyligen var det ett kärt besök på Örebro katthem – vår vän flickan med de omsorgsfullt märkta och rättvist uppdelade små pengapåsarna hälsade på. Och precis som förra gången fick katthemmet förtroendet att lämna slantarna vidare… Nu är den saken fixad:
gåva
Jamsingen vad pinsamt att jag tappat bort vad hon heter, eller hur???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *