Konstiga vinster

tävl
Ska jag gå på det här? De vill ju bara åt min mjau-bok???!
tävl2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Konstiga vinster”

 1. God Jul kära Wiki, Nova, matte, husse, Gammelmatte och resten av familjen.
  Hoppas att tomtekatten har många kuliga och goda klappar till er imorrn 😀

  Akta dig för dessa bedragare. De finns säkert nån ”fälla” i den. 🙁
  Det gör det oftast.
  Många har hamnat i en dyr fälla utan att de ens visste om att fällan fanns! Man MÅSTE läsa igenom all information, även de som inte dyker upp förrän längst ner eller på sista sidan med myrskrift, som man inte kan läsa utan både läsglasögon och förstoringsglas.

  Julbuffar å en Julkram från matte
  /Amanda

  1. Mjau, matte sa att jag skulle absolut inte sticka min nyfikna nos i sånt där! De vill bara kapa ens mjaubok och det går ingen klok katt med på! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *