När man vänder ryggen till?

spam p
Alltså, jag har varit rätt upptagen som TröstKatt den sista tiden. Och tror ni inte då att SpamRåttan varit framme och packat in allt sitt skräp i min kommentarsfunktion?? Så respektlöst! Morr!

Nu har jag massor att bloggjama om, men måste först försöka – igen – att täppa till hålet som den där råttan tar sig in genom… Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “När man vänder ryggen till?”

    1. Mjau, det är fräckt – och hela antispamjoxet som matte laddat ned verkar läcka in krafs i min blogg ändå. *muttrar* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *