Ord på gammelmattes patienttavla

IMG_2069[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ord på gammelmattes patienttavla”

  1. Varmt deltagande i er sorg. Mammor finns alltid, fast ibland på andra sidan regnbågsbron, min mamma gick över bron för 1 år sedan, men aldrig bortglömd, för i minnet lever hon

  2. Vi följer er hela tiden, läser era ”rapporter”, ber och tänker på er. Det är så svårt att finna de rätta orden och kunna skänka stöd, tröst och kraft… så jag avstår från att försöka. Förhoppningsvis hör ni ändå våra hjärtan ”tala” till er!

    Många kramar från mattarna, nosbuffar och spinn från katterna samt kärleksfulla buffar och slickningar från Belle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *