Kanske du vill bli Luciamisse?

Här är länkar till flera tidningar som har lussekattstävlingar:

Gefle Arbetarbladet har en tävlande som heter Krille:
krille
Hos KatrineholmsKuriren tävlar söta Tjockis:tjockis
Hos Eskilstuna-Kuriren tävlar Gizmo: gizmo
Och Morriz hos Sundsvalls tidning:morriz
Mjau vad spinnande! Men jag har ännu inte sett någon lussekattstävling i min lokaltidning NA… Suck…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kanske du vill bli Luciamisse?”

  1. Wikki, har du sett vad lik dig Krille i Gävle är? Vi blev jättesnopna när vi såg att det inte var du. 🙂

    *nosgos* Chanda & Milton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *