Här ska det bli julkatter kanske…

IMG_1722[1]

Någon sorts decoupage och dekor blir det i alla fall – men först några fler strykningar med vit färg! Oj, lade jag svansen i färgen??? Praktiskt med egen pensel ju!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Här ska det bli julkatter kanske…”

    1. Mjau, nu ska vi se hur de kommer att bli dekorerade – Stora matte var och hämtade massor av nytt material till det häromveckan! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *