Kattstallet – lite till

Vackra Töisen miste sin ägare och väntar nu på att någon ny människa ska bli hennes!
IMG_2088
Många lyckönskningar pryder lokalen…
IMG_2077
Den här kommer visst från någon bekant? (Foto: Goliaths matte)
wikkis gåva
En generös man hade donerat frikostigt till caféet som därmed döptes efter hans katt Cirrus:
IMG_2076
Det här är sanning för många katthemskatter:
IMG_2075
Och så glömde jag att kolla vad den här vita sömntutan heter! Förlåt!
IMG_2078

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kattstallet – lite till”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *