Bekymrad…

162
Här på sjukhuset är mattes gammelmatte fortfarande…
Jag är bekymrad, jag känner ju mattes oro – den är stor. *morrhårsdarr*
111

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bekymrad…”

  1. Det känns aldrig bra när ens nära och kära ligger på det sjuka huset. Matte låg inne lääänge hon med, men nu mår hon rätt ok och får vara hemma hos mig igen 🙂
    Vi tänker på er och ber en bön!

    Kram å nosbuffar
    /Amanda å matte Julia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *