Värma varandras tassar

IMG_0687[2]
Gammelmatte var ledsen och frusen… Med tassar fulla av kärlek värmde matte (Tass med regnbågsarmband) och Stora matte (Tass med blått armband) hennes kalla händer tills allt kändes bra igen.
Mina mattar behöver  tröst allihop och jag spinner för dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Värma varandras tassar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *