Vår gammelmatte är sjuk

IMG_1379
…så matte och Stora matte är väldigt oroliga.
Vi håller tassarna ihop med gammelmattes kisse Tass att allt ska bli bra igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Vår gammelmatte är sjuk”

  1. Healingspinner för Gammelmattes tillfrisknande. Tass behöver henne, SkaparKatten, så håll din skyddande svans om dem båda och gör allt du kan för att Regnbågsbron kommer att vara oanvänd en lång tid.

  2. Här håller vi också tummar, tassar, svansar och tår för att Gammelmatte snart får komma hem till söta Tass igen!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *