Konstig katt?

IMG_1754Vad är det här för en maffig grön tiger? Jag tycker den ser ut som något superhjältedjur och jag har googlat på sabeltand men hitter ingen grön sådan…

Säkert finns det nån som kommer att skratta nu och säga ”Mjaumen Wikki, känner du inte till…”

Den kanske t o m har nåt samlarvärde? Berätta för mig, den som vet mer!

Cool är kissen ändå och ska få följa med till något lotter i eller så i framtiden! IMG_1753

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Konstig katt?”

    1. Mjau – ”Wikki Battle Cat” skulle det kunna vara mitt nya ID?! Jag vill också vara farlig och cool! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *