Vinnare av Biancas tavlor

4tavlor
Det visade sig att vännerna Räkan  och Sven jamade hem dessa tavlor för 600 kr som går till operationshjälp åt Bianca! GRATTIS!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vinnare av Biancas tavlor”

 1. Jamarstort grattis till Räkan och Sven och även Bianca!
  Men vi väntar fortfarande på att Sven och Räkan skall få en egen blogg…. 🙂
  *nosbuffar*

 2. Hurra! Svansdans! tavlorna e så jamarns fina! Matte tassar över pengarna i kväll!!
  Hoppas att Biancas operation lyckas – hon e en sötnos!
  Buffs

  1. Håller på att packa tavlorna nu, ska bara leta efter en kattong som inte är söndertuggad! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *