I ett bo av gräs

En stilla sommarkvällshälsning från Tanja, som sover ute i sitt gräsbo, ni ser väl den där bruna skuggan bortom stockrosor och nattljusblom:
IMG_1501
Ett noga nedtrampat mjukt gräs och en trygg och trött katt – här sover man ju bra medans solen går ned. Rätt kattmouflagefärg har hon också!
IMG_1499
Men Tanja sover lätt och hör absolut när en stickspåse öppnas!
IMG_1497

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “I ett bo av gräs”

    1. KurriNatt, myser Tanja! Och så vänder hon sig på andra sidan och somnar om… NosPuss Wikki

  1. Finns det någon katt som inte hör en gottispåse öppnas? 🙂
    Vad härligt du ser ut att ha det söta Tanja!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *