Där katter och änglar delar taken

ax2
Det finns oändliga mängder av talesätt och ordspråk om katter och ett av de charmigste härstammar från Ryssland och lyder: Om en stad har katter på taken betyder det att änglar är där och vakar över alla dem som bor där!ax1
Och det är många som liksom jag tror att många katter är förklädda änglar! Den ryske konstnären Vladimir Rumyantsev, som föddes i St. Petersburg 1957, och som började måla vid 4 års ålder, är en av dem.

Här är några av hans underbara akvareller:ax3ax5ax6ax4
Man blir glad av dem! Tass på er!

PS.
Bara en dag kvar på Tanjas SommarTasseri T25!
Du är väl med????

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Där katter och änglar delar taken”

  1. Härliga bilder!
    Fick ni vårt mail angående tasseriet som vi skickade i fredags? Vi har inte fått någon tävlingsfråga. Eller missuppfattade vi hur man skulle göra?
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *