NA-tv hälsade på hos Örebro Katthem

IMG_1304
”Ge hit kameran, så ska jag hjälpa dig att filma ett bra reportage!” säger Indian Curry – och sedan kommer katterna i rad för att bli intervjuade!

”Mjau, vi katter har det bra här på katthemmet! Men vi vill bli adopterade allihop! Och gärna jag som heter Sotty… Jag vill bli någons så klart!”
IMG_1309
”Om alla katter var kastrerade, ID-märkta och registrerade, försäkrade och vaccinerade, plus att deras ägare hade koll på att de levde säkert – så skulle vi ha det mycket bättre! Vi katter är värda goda liv! Får du med det på filmen nu?”
IMG_1310
”Höj tassen för behövande katter! Stöd ditt lokala katthem! Och kom gärna och hälsa på oss! Tack för att jag, Sotty, fick jama med er!”
IMG_1311
”Hej Ola och NAs läsare! Vill ni ha fart och fläkt så adoptera oss, Black Salvia och min brorsa Indian Curry! Vi har alltid nåt ståhej på gång!”
IMG_1305
Det ska verkligen bli spinnande när reportaget kommer! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *